Communicatie en Social Media

Als trainingsbureau volgen we de ontwikkelingen van Social Media natuurlijk op de voet.  We zagen Social Media onderdeel geworden van het dagelijks leven en het een belangrijk communicatiemiddel is geworden voor vele mensen.

Ook voor trainingen en workshops komen steeds meer interessante apps beschikbaar waarmee vaardigheden en attitude kunnen worden getraind. Niet alleen een prima middel om te werken aan betere communicatie, maar ook leuk om op die manier te kunnen samenwerken. Samen dingen doen is altijd goed voor de teambuilding.

In het onderstaande filmpje zie je hoe Social Media verbinding  houdt tussen vrienden.

Kent er iemand nog ander voorbeelden? Mail naar  marloes@goaltrainingen.nl

Social Media is een behoefte geworden. Geen Wifi? We moeten er niet meer aan denken. Het internet is heeft een indrukwekkende plek ingenomen in ons leven.  Ook in opleidingen en trainingen gaat Social Media een steeds grotere rol spelen.

Deel dit aub!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Contact us

Leave a Reply