woensdag 16 april

Communicatie en Social Media

Voor een trainingsbureau zijn de ontwikkelingen in Social Media natuurlijk ook spannende tijden. Meer en meer word Social Media een onderdeel van het dagelijks leven en hoe mensen met elkaar omgaan en communiceren.

Ook voor trainingen en workshops komen steeds meer interessante apps beschikbaar waarmee vaardigheden en attitude kunnen worden getraind. Niet alleen een prima middel om te werken aan betere communicatie, maar ook leuk om op die manier te kunnen samenwerken. Samen dingen doen is altijd goed voor de teambuilding.

In het onderstaande filmpje zie je hoe Social Media zorgt voor verbinding tussen vrienden.

 

Kent er iemand nog ander voorbeelden? Mail naar  marloes@goaltrainingen.nl

Leave a Reply

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat