Een leuke en leerzame workshop vinden?

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame workshops voor de één of andere gelegenheid?
Door GOAL trainingen worden ontzettend veel leuke workshops aangeboden met interactieve werkvormen, gegeven door enthousiaste trainers en instructeurs met passie voor hun werk. Op onze workshoppagina vindt u de workshops op thema gerubriceerd terug.

 

Soorten workshops

Er worden veel verschillende workshops gegeven. Hieronder vele leuke workshops met interactieve werkvormen op thema:

Gelegenheden voor het deelnemen aan een workshop

Een leuk en leerzame workshop organiseren bij GOAL trainingen betekent allereerst groei en ontwikkeling. Ook van een ludieke workshop kun je wat opsteken! Soms zelfs meer. Daarom zijn veel van onze workshops ook geschikt voor:

  • Bedrijfsuitje
  • Feest
  • Jubileum
  • Afwisseling tijdens een meeting
  • Energizer
  • Vrienden of vriendinnendag


Waar worden de workshops gegeven?

Bijna al onze workshops kunnen op locatie gegeven worden, zoals bij u in het bedrijfsrestaurant, in een vergaderzaal of een locatie naar keuze. Wilt u een bijzondere locatie? Bijna overal in Nederland kunnen wij op een bijzondere locatie onze workshops geven. Sommige workshops worden bij voorkeur op een bepaalde locatie gegeven omdat daar alle materialen aanwezig zijn of omdat de locatie zich goed leent. Wij hebben onder andere een beachprogramma op het strand, een ouddoorprogramma in de bossen, kortom.. genoeg om eens op door te kletsen met onze workshopspecialist! U kunt hen bellen op 010 – 71 444 55

 

Hoe vind ik de juiste workshop?

Om een leuke workshop te vinden, kunt u zelf op onze workshop-pagina gaan zoeken. Het nadeel van het zelf zoeken is dat het veel tijd kost en dat je je uit de beperkte informatie een beeld moet vormen. U kunt ook onze workshopspecialist om advies vragen. Zij kunnen u helpen de juiste workshop te kiezen en het optimale programma voor uw doelstelling vast te stellen.Op onze website vindt u het grootste aanbod van workshops met een educatieve doelstelling.


Workshops met rendement!

U zult zien dat u een hoog leer èn plezier rendement heeft van de GOAL workshops. Een korte, verrassende en impactvolle manier om de zaak weer op scherp te zetten. Een goede investering die nog lang zal doorklinken in de motivatie van uw medewerkers en het rendement van uw organisatie!

 

GOAL trainingen laat zien hoe het opleiden van mensen evolueert.  Training levert veel op. Voor oudere werknemers is extra subsitie beschikbaar.

Deel dit aub!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Contact us

Leave a Reply