Close
m-learning, de snelgroeier van het mobiele leren | Training's Blog

m-learning, de snelgroeier van het mobiele leren

Minder tijd, Meer to-do’s, dalende marges. Hoe blijft er dan nog ruimte over voor training en ontwikkeling. Een snel opkomende vorm is blended learning waarbij korter wordt getraind aangevuld met m-learing. Allerlei onderwerpen kunnen door m-learning worden getraind; verkoop, samenwerken, klantgerichtheid, communicatie, leiderschap. m-learning is zeker geen individuele aangelegenheid. Door toevoeging van Social Media zorgt het voor verbinding en teambuilding. Onderstaande video geeft aan hoe hard het mobiele communicatie verkeer is gegroeid en de duizelwekkende verwachting voor de nabije toekomst.

Leave a Reply

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat