Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close
← Terug naar cases

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

→   Cordares

In het kader van het businessplan 2010 had de processspecialisten van Cordares zich als team een aantal doestellingen gesteld die zij via een aantal workshops meer inhoud wilde geven. Het ging daarbij dan met name om de competenties communicatie, samenwerken, betrokkenheid en humor . 

Aan het woord is Rianda Bals-Icke, processpecialist bij Cordares: "We hebben onze wensen besproken met GOAL trainingen en hebben samen een geweldige dag georganiseerd. Het hoogtepunt van de dag was dat we zelf een film hebben gemaakt waarbij iedereen zijn/haar eigen rol had (producer, geluidsman, runner etc.).  Doel van deze film was om alles wat we in de ochtend hadden besproken en geleerd ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Het resultaat hebben we mee gekregen en hebben we kunnen tonen aan het management.

De samenwerking met GOAL trainingen is prima verlopen en de dag was tot in de puntjes verzorgd. Het is een dag waar we met veel plezier op terug kijken en waar we ook zeker wat van geleerd hebben. We hebben overigens de gemaakte film bij ons op intranet gezet en we krijgen een hoop leuke reacties."

De samenwerking met GOAL trainingen is prima verlopen en de dag was tot in de puntjes verzorgd. We hebben overigens de gemaakte film bij ons op intranet gezet en we krijgen een hoop leuke reacties.
Rianda Bals-Icke, Processpecialist Cordares

Trainingen gegeven:

Waarden als kompas, Filmproductie

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat