Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close
← Terug naar cases

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

→   Jac Hensen

Jac Hensen, al generaties lang een bekend begrip in midden- en oost-Nederland, staat voor kwaliteit in pakken, casual mode en jeans. Dit tegentegen de scherpste prijzen en persoonlijke aandacht. Om dit laatste te optimaliseren verzorgt GOAL trainingen cursussen voor verkoopmedewerkers en floormanagers.

Jan Waardenburg, personeelmanager van Jac Hensen Mode, toont zich altijd uiterst betrokken bij zowel voorbereiding als uitvoering van de trajecten, en geeft hier graag zijn visie op de samenwerking:"Sinds enige tijd werken wij als retailorganisatie voor mannenmode tot onze grote tevredenheid samen met GOAL trainingen.

Wij zetten ons er op allerlei terreinen voor in om vernieuwend en onderscheidend te blijven in onze branche, waarbij GOAL trainingen ons goede diensten bewijst op het vlak van training en mysteryshopping. De uitgebreide retail-ervaring die de trainer in zijn trainingen kan leggen, geeft op alle niveaus van de organisatie input om verder te bouwen aan onze professionaliteit. Het enthousiasme voor de retailbranche is aanstekelijk en de trainer weet steeds goed over te brengen dat deze branche dynamisch en uitdagend is.>

Door de combinatie te maken tussen verschillende trainingen (zowel op het niveau van de verkoopmedewerkers als op leidinggevend niveau) en daarnaast ook de mysteryshopping door GOAL te laten uitvoeren, ontstaat er een duidelijke synergie.

De mystery shopping verslagen leveren informatie op die de trainer kan verwerken in de trainingen. Doordat GOAL trainingen goed op de hoogte is van hetgeen er speelt binnen onze organisatie, kunnen we erop vertrouwen dat de gehele samenwerking passend maatwerk is."

Het enthousiasme van de trainer voor de retailbranche is aanstekelijk!
Jan Waardenburg, Personeelsmanager Jac Hensen

Trainingen gegeven:

Klantgericht verkopen in de winkel, Resultaatgericht leidinggeven, Mystery Shopping

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat