Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close
← Terug naar cases

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

→   Koninklijke Kentalis

Kentalis is er voor mensen die doof, slechthorend of doofblind zijn en te maken hebben met spraakproblemen, taalproblemen of autisme. Zij zijn een landelijke organisatie voorgekomen uit drie organisaties. GOAL trainingen mocht een klantgerichtsheidstraject voor hen verzorgen. 

"Bij onze zoektocht naar een goede partner voor de begeleiding van een traject voor een optimale klantgerichtheid voor een team van servicedesk-medewerkers stuitte ik op GOAL trainingen. Al na het eerste contact had ik direct een goed gevoel bij GOAL trainingen. De opzet van de workshops getuigden van een goed inlevingsvermogen. Praktijkcases werden uitsteken neergezet door een actrice die de interne klant profileerde. De toehoorders zaten meteen in een herkenbare situatie en reacties konden dan ook niet uitblijven.

De trainer heeft de groep meegenomen en op de juiste golflengte tot goede inzichten en veranderpunten gebracht. Een volgende sessie van workshops zijn wij reeds aan het voorbereiden. Hierbij zal zeker de expertise van GOAL trainingen weer onmisbaar zijn"

Deze referentie ontvingen wij van Barbara van den Bosch, Regiohoofd Facilitaire Ondersteuning Zuid West van Kentalis.

 

De trainer heeft de groep meegenomen en op de juiste golflengte tot goede inzichten en veranderpunten gebracht!
Barbara van den Bosch, Regiohoofd Facilitaire Ondersteuning

Trainingen gegeven:

Klantgerichtheid

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat