Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close
← Terug naar cases

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

→   Restaurant Long Island

Als het gaat over trainingen in de Horeca, is de horeca eerder geneigd de witte brigade te trainen, dan in trainingen te investeren voor de zwarte brigade. Zoniet Restaurant Long Island in Hoofddorp. Na een succevolle opening wilde zij het restaurantkader trainen om te komen tot een hechter team, betere communicatie en samenwerking. Namens de directie verwoorde Tamara Schaafsma de bevindingen van de training: 

"We vinden het leuk dat onze ervaring met GOAL trainingen op jullie web site komt te staan. Het duurde even omdat ik persoonlijk van de medewerkers wilde horen hoe zij het ervaren hebben. Ze waren allemaal positief , vonden het leerzaam en zijn blij dat zij als groep handvatten hebben gekregen om onderling beter te communiceren en dat zij weer weten waar ze voor staan. De trainer vonden ze onderhoudend en eerlijk en ze willen graag nogmaals een workshop om zich te verdiepen in wat is aangeboden."

Ze waren allemaal positief , en zijn blij dat zij als groep handvatten hebben gekregen om onderling beter te communiceren!
Tamara Schaafsma, Namens de directie

Trainingen gegeven:

Samenwerken, Feedback

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat