Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close

→   Trainingsbureau 'GOAL trainingen'

'Trainingsbureau GOAL trainingen, welkom!'

Aangenaam kennis te maken! Fijn dat u meer wilt weten over wie wij zijn!

GOAL trainingen - Team

GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL training Inc. is opgericht in 1968. Al 16 jaar groeit GOAL trainingen gestaag met trainingsbureaus in Nederland, België en Luxemburg. 

Trainingsbureau GOAL trainingen 

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen biedt u de volgende diensten:

1:  Trainingen:     Directe toepasbaarheid is daarbij steeds een voorwaarde. GOAL trainingen zijn daarom kort, intensief, vaak verrassend en sterk gericht op de praktische toepassing.

2:  Coaching & Troaching:  Een korte reeks gesprekken tussen u en uw persoonlijke coach. Onze coaches helpen u met allerlei vragen; bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven of persoonlijke effectiviteit.

3.  Workshops:  Een verrassingsmenu dat uitdaagt en verleidt tot leren. Leuke en leerzame workshops die steeds werkt vanuit situaties uit de eigen praktijk.

4:  Belevend leren:  Evenementen voor grote groepen. waarbij beleven, ontmoeten en leren samenkomen in een verrassend concept!

 

Onze visie ‘leren door ervaren’ vindt u ook terug in al onze trainingen, workshops en onze maatwerk training-events.

Samenwerken met trainingsbureau GOAL trainingen betekent samenwerken met een professionele partner; klein genoeg voor flexibiliteit en al onze aandacht, groot genoeg om ook grote trainingsevents en trajecten met expertise en kwaliteit tot een succes te maken. Probeer ons, en u zult die kwaliteiten ervaren die ons doen onderscheidden van andere trainingbureaus.

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat