Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close

  Verkooptrainingen

  Verkooptrainingen voor een beter verkoopresultaat!

  Verkooptrainingen zijn trainingen die direct geld opleveren. Als je de getrainde verkoopvaardigheden toepast zijn verkooptrainingen één van de weinige trainingen die direct renderen.  Verkooptrainingen zijn daarmee geen kostenpost, maar een investering met rendement.

                                                                        Direct naar de verkooptrainingen:
   

  Verkooptraining

             Verkoop trainingen

             Verkoop workshops

             Winkelverkoop trainingen

             Workshops detailhandel

   

   

   

   

   

  Verkooptraining op maat

  Vooraf aan een verkooptrainingen bespreken we graag uw doelstellingen; Wie is uw doelgroep? Wilt u nieuwe klanten winnen of wilt u  bestaande relaties uitbouwen?  Wat is het niveau van uw verkopers. Hebben zij eerder getraind?
  Met dit soort vragen stemmen wij de verkooptraining af op de situatie van uw verkoopteam. Word het een verkooptraining die het grip moet geven op de klant en structuur in het salesproces? Of gaat het meer richting accountmanagement of onderhandelen?  Het vak van verkopen kent immers bijzonder veel verschillen. Zo verschilt de communicatie met een klant via de telefoon wezenlijk met een persoonlijk contact. En een een winkel of showroom is anders dan een bezoek ter plekke.  Soms heeft een verkoper te maken met een product of dienst dat een enorme (technische) kennis en inleving verlangt. Elke situatie stelt dus specifieke eisen aan de gebruikte verkooptechnieken. Onze verkooptrainingen spelen daar steeds op in. Onze verkooptrainingen gaan uit van de dagelijkse praktijk van uw team.

  Verkooptraining noodzakelijk?

  Verkopen is een vak. Een verkoper moet uiteraard aanleg hebben. Verkooptraining is daarbij essentieel. Want ook talent moet ontwikkeld worden. Met een doeltreffende aanpak en ervaren salestrainers brengen wij, samen met uw verkoopteam, uw verkoop-activiteiten op een hoger plan. Na een gedegen verkooptraining blijven geen kansen onbenut en wordt het verkooptalent van uw verkoopteam ontwikkeld. Wij vertellen graag meer over onze verkooptrainingen. Belt u ons gerust. 010 - 71 444 55