Voor jou, gratis, dit e-book. Vertel ons waar we het naar toe mogen sturen!  

Close

Speed Search!

Snel zoeken naar een passende training.

Workshops
Workshops van GOAL trainingen zijn een interactieve en innovatieve manier van leren. U kunt er een aantal met elkaar combineren. Zo bouwt u een impactvolle ochtend, middag of dag rondom één thema.
Een aantal thema's geven we hier als suggestie. Onze denktank gaat echter graag aan de slag met uw specifieke leervraag! Bel onze opleidingsdeskundige op 010 - 71 444 55 of stuur een e-mail voor een voorstel op maat.

Compilatie training events

Leren door ervaren.

De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Met humor wanneer dat kan, serieus wanneer dat moet. Veel doen en leren door te ervaren!
Dit vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. Het aantal deelnemers is, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Doelstelling kan zijn beleving; bewustwording, confrontatie, inzicht, plezier, vaardigheden, inspiratie en motivatie. Uw doelstelling is belangrijk voor het bepalen van de uiteindelijke keuze, volgorde en werkvormen. Op deze wijze wordt het event in de verdere voorbereiding afgestemd op uw situatie en leerdoelen.

De impact is daardoor groot; de deelnemer herkent diens dagelijkse praktijk en kan het geleerde direct plaatsen. Een transfer naar de praktijk is daardoor vaak onnodig! Een verandering in attitude en gedrag is een logisch gevolg. En daar gaat het tenslotte om; u wilt dat er wat mee gedaan wordt!

Vraag gerust onze opleidingsdeskundige naar de mogelijkheden voor uw event.

Zelf alvast kiezen?

Ga naar het voor u actuele thema en kies voor de workshops die u aanspreken. Afhankelijk van de gekozen werkvorm en doelgroep, passen er twee in een dagdeel (3 uur) en vier tot vijf in een hele dag.
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste combi zodat er een synergie ontstaat en het leer-rendement optimaal is. Bel, mail of chat gerust met uw vragen om u op weg te helpen met uw keuze!  Wij staan u graag te woord op 010 - 71 444 55  

Workshops per thema

Hieronder ziet u een verdeling per thema. Thema's zijn:

 

Hieronder staan ze allemaal op een rij!

Alle workshops op een rij:

Contactgegevens

Kanaalweg 33-35
2903 LR
Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010 - 71 444 55
NL BE LU

Contact pagina
Live chat