Crisis, problemen of kans?

Bang voor problemen? Bang voor een crisis? Soms is de grootste fout te hopen op geen problemen. Problemen en crisis kunnen namelijk ook een bron zijn. Het is namelijk zo dat de enige manier waarop we normaalgesproken groeien is wanneer we genoeg problemen hebben om onszelf te stimuleren een bron in onszelf te vinden die we tot aan dat moment niet gebruikten! 

Graag wil ik je laten kennismaken met een man die ervoor gekozen heeft zijn 'problemen' als een geschenk te zien, en als een bron om de wereld te laten zien dat er geen grenzen zijn aan onze vermogens. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt!


Verandering vraagt om lef. Heb jij het lef om te veranderen?  Creatief denken helpt om te kunnen veranderen. Wil je iets veranderen? Doe het dan, begin met één ding tegelijkertijd!

inspirerend Creativiteit