De kracht van verbinding

Hetzelfde zeggen, maar dan met andere woorden, geven een boodschap een totaal andere betekenis.


Hoe kan het toch dat sommige woorden langs ons heen gaan, andere woorden ons boos, bang of bedroefd maken, en net even anders gezegd ons kunnen raken en zorgen voor verbinding met elkaar? Non-violent communication, of verbindend communiceren van Marshall Rosenberg leert ons door net andere woorden te gebruiken, met minder woorden, mèèr impact te hebben.

Training Effectief Luisteren (en spreken)

Verbindend communiceren

Meer weten over verbinding en empathie? Verbinding maken helpt ook in de retail je verkopen succesvol te maken.  Verbinding wordt een belangrijk thema de komende jaren. Lees meer over verbindend communiceren.


inspirerend Emoties Communicatie verbindend communiceren verbinding