Training: goed worden door vallen en opstaan

‘Goed’ worden gaat niet vanzelf. ‘Goed’ worden vraagt veel om veel training en een positieve communicatie met jezelf. Je moet immers steeds weer opstaan als je gevallen bent. Soms lukt het om in je eentje ‘goed’ te zijn. Vaker lukt het in een team. Door samenwerken en te profiteren van elkaars kwaliteiten weet een coach door zijn leiderschap het beste uit het team te halen. Toch wil je altijd aan anderen laten zien dat je goed bent. Er samen van genieten. Samen een prestatie neerzetten geeft verbinding. Onderstaande video laat zien tot wat voor een verbluffende resultaten mensen in staat zijn na hard werken en veel training!

Voor training is tijd nodig! De 70-20-10 methode helpt ons het zo kort mogelijk te doen.  Of het nu gaat over beter samenwerken of een verkooptraining; oefening baart kunst!

Meer blogs over dit onderwerp:
Training inspirerend