'Omgaan met Agressie en Geweld"

Voor docenten, onderwijsassistenten en ondersteunend personeel organiseerde GOAL trainingen een workshopcarroussel 'Omgaan met Agressie en Geweld'

Agressie en geweld lijkt steeds meer 'normaal' te worden. We kijken er nauwelijks nog van op. Maar dat is het natuurlijk niet. Ondanks de beladenheid van dit onderwerp wist GOAL trainingen een praktische, boeiende maar ook leuke dag aan te bieden aan bijna 300 professionals van het middelbaar onderwijs in Nederland.

Een workshopcarrousel is een interactief workshopprogramma waarbij de verschillende malen op een 'plein' kunnen kiezen welke workshops zij willen volgen. 

omgaan met agressie

omgaan met agressie

Tijdens de workshopcaroussel 'Omgaan met Agressie en Geweld' , was er de keuze uit maar liefst 10 verschillende workshops die allemaal het onderwerp 'Omgaan met Agressie en geweld' van een ander kant belichtte. 

GOAL trainingen kan ook voor uw event een workshopcarroussel samenstellen waarbij uw deelnemers kunnen deelnemen aan een gevarieerd workshopprogramma. 

De workshopcaroussel kan gaan over communicatie, verkoop, klantgerichtheid, leiderschap, samenwerken en verbinding. Een creatieve èn rederende invulling van uw personeelsdag, training of teambuilding.

omgaan met agressie

agressie

Bel ons voor meer informatie op 010 - 71 444 55 of stuur ons een berichtje.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wat is het verschil tussen workshop en training?  Aikido is een mooie metafoor om de krachten binnen agressie te laten ervaren.  In het moment zit de magie!

Training Workshops Teambuilding Omgaan met Agressie Belevend leren