3 simpele sleutels tot verkoopsucces

Drie simpele sleutels tot verkoopsucces zie ik dagelijks weer terugkomen. Er zijn vele factoren die bijdrage tot succesvol verkopen, maar ik merk dat deze drie sleutels dagelijks terugkomen en van een gewone dag, een geweldige verkoopdag maken!

1. Focus op verkoop
Focus je op verkoop! Iedere minuut is geld waard en topverkopers realiseren zich dat. Iedere minuut die je niet gefocust bent op je werk als verkopen, of het nu prospecteren is, een voorstel schrijven of netwerken, is een minuut verspild. Wat je ook op dat moment aan het doen bent; blijf gefocust op die taak alleen totdat het klaar is voordat je ook maar iets anders gaat doen!

2. Verkopen betekent actie!
Verkopen betekent actie. Verkopers zijn go-getters. Producten en diensten verkopen zichzelf niet en een verkoper moet een bepaalde actie uitvoeren wat een lead dichter bij de verkoop brengt. Wanneer je merkt dat je met iets bezig bent wat niet leidt tot een mogelijke verkoop; ga wat anders doen!

3. Verkopen is geloof hebben.
Verkopen is geloof hebben. Geloven is jezelf en geloven in je dienst of product is de krachtige macht waarover een verkoper kan beslissen. 100 jaar geleden zou niemand geloofd hebben dat we wereldwijd kunnen communiceren in een paar secoden, laat staan dat we gelopen zouden hebben op de maan. Vandaag spitten onze machines Mars om en praten we over een fysiek bezoek aan deze planeet.

Overtuigd zijn van je verkoopsucces!
Met overtuiging kom je een heel end! Eén ding kun je van Govert zeggen! Al is zijn inventarisatie van de klant waardeloos, met zijn overtuiging is niks mis! Maar Govert..  enige training kan nog geen kwaad! 

Als je iedere dag de tijd neemt om een geweldige verkoopdag te hebben, dan zullen ook geweldige resultaten volgen!

Basisvaardigheden verkopen Acquisitie & RelatiebeheerKlantgericht denken en doen Professioneel verkopenShowroomverkoopVerkopen voor vakspecialistenSuccesvol op de beursCommerciële binnendienst

No tags yet