m-learning, de snelgroeier van het mobiele leren

Minder tijd, Meer to-do’s, dalende marges. Hoe blijft er dan nog ruimte over voor training en ontwikkeling. Een snel opkomende vorm is blended learning waarbij korter wordt getraind aangevuld met m-learing. Allerlei onderwerpen kunnen door m-learning worden getraind; verkoop, samenwerken, klantgerichtheid, communicatie, leiderschap. M-learning is zeker geen individuele aangelegenheid. Door toevoeging van Social Media zorgt het voor verbinding en teambuilding. Onderstaande video geeft aan hoe hard het mobiele communicatie verkeer is gegroeid en de duizelwekkende verwachting voor de nabije toekomst.

GOAL trainingen zet e-learning in, bijvoorbeeld voor de verkooptraining voor de retail. M-learning en e-learning dragen bij aan de evolutie van leren.  Ook social media draagt in belangrijke mate bij  aan deze evolutie.

No tags yet