Perfect staaltje van samenwerken

Begin 2012 scoorde de Canadese band ‘Walk Off the Earth’ samen met zangeres Sarah Blackwood een hit met het nummer Somebody that I used to know. Dit nummer werd eerder gespeeld door Gotye. Deze cover werd in eerste instantie bekend via onderstaand filmpje op YouTube. .Naast dat het een prachtig nummer is was de samenwerking op dit filmpje bijzonder. De vijf bandleden spelen samen op één gitaar. Een perfect staaltje van samenwerken!

Naast leuk geeft echt samenwerken ook verbinding binnen een team. Teambuilding kan al door samen op één instrument te spelen! Wat is er mogelijk in uw organisatie?

Teambuilding trainingen
Workshops Samenwerken & Teambuilding

Ook feedback verbetert de samenwerkingSamenwerken maakt of breekt een team.  Hier krijg je nog 10 tips om samen te werken in een team.


No tags yet