Beleving in de winkel

Beleving in de winkel. Shoppen moet weer leuk en spannend worden. Nieuwe dingen ontdekken, uitproberen, beleven. De funfactor moet omhoog. Kijken, luisteren, voelen, proeven om zintuigen èn verkoop te stimuleren! De techniek gaat daarbij helpen.

Belevingseconomie
Licht, geluid, geuren en beelden in 3D zullen de zintuigen van de consument in de toekomst stimuleren om bij u zijn aankopen te doen. De toekomst van die belevingseconomie is al begonnen. Voor de detailhandel liggen nu kansen om te innoveren. Kijken, kijken is niet meer genoeg. De klant wil een totaalbeleving. Het is tijd voor 3D in de winkels! 3D presentaties en toekomstige digitale communicatie en andere voortschrijdende technologische ontwikkelingen gaan een grote rol spelen in de shop-experience van onze klanten.

3D beleving
Een voorbeeld van technologische ontwikkeling is Augmented Reality oftewel Toegevoegde Realiteit (TR).:  een vakgebied dat zich bezighoudt met het zo realistisch mogelijk toevoegen van computergemaakte beelden aan rechtstreekse, reële beelden. Onderstaande presentatie in 3D van LEGO laat zien dat de consument niet langer verbeeldingskracht nodig heeft om te zien wat hij met de doos LEGO kan. Deze 3D presentatie zorgt daar wel voor!


De toekomst begint NU
Deze toepassingen wordt nu al ingezet in de detailhandel! En dat gaat nog veel verder! We zijn niet veraf van technologie die er zo uit gaat zien:


Omgaan met verandering
En dit soort veranderingen zijn dichterbij dan u denkt!  Verandering is een constante factor geworden. Dat vraagt nu en in de toekomst nogal wat van uzelf en u team. Uiteindelijk zullen zij die laatste meters moeten afleggen om de beleving compleet te maken. Wilt u weten wat u kunt doen om met uw team die slag te winnen? Neem contact met ons op om ook in uw winkel die slag te maken!

Workshops Verandering en Flexibiliteit


No tags yet