Beter samenwerken door feedback

Beter samenwerken op de werkvloer door feedback. Daar geeft de workshop ‘Beeldenstorm’op een veilige, leuke en creatieve manier inhoud aan. Deze workshop is in te zetten als dagdeelworkshop, als Learn-at-lunch bijeenkomst of al onderdeel van een training-event. Feedback speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de samenwerking op de werkvloer. Met de workshop ‘Beeldenstorm’ maakt u sterke punten en onderlinge ergernissen zichtbaar en bespreekbaar!

Feedback is belangrijk in samenwerking
Het is belangrijk om te weten hoe teams over elkaar denken. Vaak wordt er over elkaar gesproken maar niet met elkaar. Beeldenstorm maakt dat zichtbaar. Zichtbaar voor de ontvanger maar ook voor de gever van de feedback. Vaak zien we de verrassing over hoe de ander het ervaart.

Positieve en negatieve feedback
De feedback in de workshop Beeldenstorm is zowel positief als negatief zijn en zal de samenwerking beïnvloeden.  Een positief beeld wordt beloond door positieve feedback. Hierdoor kiezen de medewerkers later mogelijk opnieuw voor dit gedrag. Pijnpunten die worden aangedragen door een negatief beeld verkleinen de kans dat het weer gebeurd.

Focus op de boodschap
De trainer zorgt dat er geen welles-nietes ontstaat maar dat de focus blijft op de boodschap. Wat is het beeld wat wordt overgedragen. Herkenbaar? Duidelijk?  Korte uitleg en verhelderende vragen maken het beeld concreet en helder.


Direct en duidelijk
De workshop ‘Beeldenstorm’ zorgt voor een direct en duidelijk beeld waar de liefde zit en waar de pijn. Doordat de collega’s dit elkaar geven wordt de taal van de praktijk gebruikt. Dit houdt in dat de ander de feedback kan begrijpen en sneller kan waarderen.


Effectieve feedback
Feedback onderling tussen medewerkers onderling is het meest effectief. Zij kennen immers de situatie en de eigenschappen van de collega’s het best.  Effectieve feedback die zich terugvertaald in een verbeterde samenwerking.

Samenwerking & Teambuilding

Meer keuze in workshops om te werken aan samenwerking en teambuilding:

Meer blogs over dit onderwerp:
No tags yet