Inspirerende mensen: Patrick

In onze trainingen en workshops gaat het vaak over talent. Mensen met bijzondere talenten inspireren. Sommige van hen, zoals Patrick Henry Hughes, weten je te raken. Waarschijnlijk heeft u nog nooit van hem gehoord maar hij is s een ware inspiratie voor iedereen die ooitgetwijfeld heeft aan zijn of haar potentieel. Geboren zonder ogen en verlamd vanaf de geboorte ontdekte Patrick al snel zijn eigen set van speciale vaardigheden die de meeste mensen niet hebben. Bekijk deze korte video en laat je inspireren:


Het is verbazingwekkend hoe Patrick zijn liefde voor de piano en muziek te blijft trainen om zich verder te ontwikkelen. Hij heeft een sterke verbinding ontwikkeld met zijn vader en hun samenwerking is treffend. Zijn vader heeft hem in alles gesteund om zijn talenten te ontwikkelen. Patrick leert ons je passie en je talenten te trainen en te gebruiken. Med vastberadenheid en geloof in jezelf word je een inspiratiebron voor anderen. 

Patrick deed het en jij kan het ook! 

Inspirerender kan het niet worden toch? Hoe houdt jij je team gemotiveerd en hoe doe je dat dan, inspireren?  Laat je niet kisten. Hier 13 tips om te gaan met negatieve feedback.

Training inspirerend