Klantgerichtheid in de zorg

Klantgerichtheid vergroten in onze zorgistelling. Dat was de opdracht van Zorgpalet.  De kickoff heette 'Zorg met beleving'.  Onder dit thema vond op  een trainings event plaats voor bijna 700 medewerkers van ZorgPalet. GOAL trainingen ontwikkelde voor hen een belevingsdagdie met groot enthousiasme werd ontvangen. De deelnemers werden gefeteerd op een palet aan workshops. Maar liefst uit 10 aansprekende titels kon een keuze worden gemaakt. Een een heuse musical, speciaal hiervoor geschreven en gecomponeerd, zorgde voor de juiste toon en sfeer om deze dag te beginnen.

 Klantgerichtheid met beleving

1  


Tussen de workshops door was er ook een theatervoorstelling die symboliek de beren op de bune bracht die men bij zo'n veranderingstraject op de weg gaat zien.


1

Klantgerichtheid in de piste

Als uitsmijter werd de zaal omgebouwd tot een circuspiste waar de deelnemers hun kunde toonde die slechts in 50 minuten was opgedaan. Acrobatiek, jongleren, tango, aikido en kunst zijn metaforisch gebruikt om de boodschap te laten beleven en doorvoelen. Beleving in de zorg wordt weer in het hart gedragen en meteen de volgende ochtend al kregen we bericht dat men honger heeft naar meer! Lees hier de referentie van Stichting Zorgpalet. Klantgericht zijn betekent altijd Pro-actief handelenKlantgerichtheid komt van binnen!  Kijken hoe het er back-stage aan toeging?

Verbinding team klantgerichtheid klantvriendelijkheid Belevend leren Beleving in de zorg