Stressvrij werken

Sinds ik kennis maakte met Getting Things Done van David Allen, ben ik een fan èn een gebruiker van zijn time-management methode. Het gaf altijd veel voldoening als ik na een workshop of training time management feedback kreeg van deelnemers wat time-management deed met hun productiviteit en stressvrij werken. Wil je de belofte van GTD, stressvrij productief werken, verwezelijken, dan zul je de technieken ervan tot een deel van je leven moeten maken. Dat is gaat niet vanzelf is is niet meteen makkelijk. De GTD methode eigen maken vraagt tijd, energie en focus. Maar het is beslist de moeite waard. Af en toe kun je eruit schieten. Dan heb je een opfrisser nodig. Daarom deze 20 minuten video van de Master himself.

En nu… getting some things done!
GOAL trainingen biedt diverse trainingen over tijdbeheer, time-management en stressmanagement. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende trainingen:

Adrian van Iersel | GOAL trainingen

Meer blogs over dit onderwerp:

Wil je net als ruim 10.000 andere lezers iedere maand de tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan gratis in voor de GOAL Inspirator. Snel en eenvoudig ook weer af te melden. Je ontvangt dan meteen het gratis E-book 'Time To Relax'.

Time To Relax | GOAL trainingen

Time To Relax | GOAL trainingen

No tags yet