Wat is belevend leren

Belevend leren. Wat is dat nu belevend leren? Belevend leren gaat ervan uit dat een ervaring je bij blijft! Je leert sneller, intensiever door het te beleven, te ervaren! Belevend leren is training die je raakt! 

Dat is waarom de belevend leren events van GOAL trainingen steeds weer enthousiaste deelnemers maakt. Ervaren is leuk! 

Belevend leren is minimale theorie waarbij veel ruimte is voor praktisch oefenen en feedback. De onderstaande promo 'belevend leren' van GOAL trainingen geeft u een beeld hoe belevend leren er uit kan zien:


Hoe werkt belevend leren?
GOAL trainingen gaat met u om de tafel om uw leerwens te bespreken. Het creatieve team van GOAL trainingen gaat vervolgens aan de slag om te komen tot een belevend leren totaalconcept. Daarbij wordt gestreeft om alle onderdelen op elkaar af te stemmen.

De locatie, de werkvormen, de mensen die we gaan inzetten, de inhoud, de verzorging, kortom alles wordt afgestemd om te komen tot een belevend leren event die stimuleert, prikkelt en uitdaagd!

 Kijkje achter de schermen bij belevend leren?   Belvend leren door inspirerende trainingen en workshops.  Met belevend leren lukt het vaak een boodschap wél over te brengen!

Training Workshops Creativiteit Belevend leren workshop