Wat is de meest succesvolle winkel?

De Apple shops zijn de meest succesvolle winkels.  Apple Store is een buitengewoon retail succes! Ik bewonderde Steve Jobs om zijn innovatie, zijn marketingvernuft en zijn impact op het consumenten elektronica bedrijf. Dat is een gegeven. Wat ik hier wil delen over Apple en het succes is niet alleen om Steve Jobs leiderschap en innovatief genie, maar het ongeëvenaarde succes van de Apple-Stores. Dat deed Steve Jobs niet alleen. Een groot deel van het retail succes van Apple is het resultaat van het harde werken Ron Johnson en ook diens creatieve visie. Inmiddels is Ron CEO van JC Penney. Apple Retail Slechts tien jaar oud omvat Apple Retail circa 325 winkels en genereerde vorig jaar meer dan 14 miljard dollar wereldwijd. Ja, dat is een indrukwekkende omzet, maar veel grote retailers genereren een grotere jaarlijkse omzet. Wat is het meest indrukwekkend is dat de gemiddelde omzet van een Apple Store  van 732 m2 gemiddeld een verbazingwekkende omzet draait van 60.610 dollar per m2! Geen enkele andere grote, beursgenoteerde retailer komt zelfs dichtbij!

succesvolle

Terwijl Apple onderscheidingen  blijft  ontvangen uit het bedrijfsleven en de financiële media voor het succes van het bedrijf,  biedt dit buitengewone verhaal voor elke retailer belangrijke lessen over de detailhandel . Steve Jobs en Ron Johnson laten ons zien hoe zaken te doen en te groeien in elk economisch klimaat! Wat kun jij doen voor jouw winkels?

Behalve Apple schijnt ook GROEN erg goed te verkopen! Verkopen is meer dan ooit een vak. En verkopen is te leren!  En met jouw persoonlijkheid ga je het dan zeker winnen van een webwinkel!

 

Adrian van Iersel | GOAL trainingen

Meer blogs over dit onderwerp:

Wil je net als ruim 10.000 andere lezers iedere maand de tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan gratis in voor de GOAL Inspirator. Snel en eenvoudig ook weer af te melden. Je ontvangt dan meteen het gratis E-book 'Time To Relax'.

Time To Relax | GOAL trainingen

Time To Relax | GOAL trainingen

Marketing Leidinggeven Creativiteit inspirerend Detailhandel Retail Steve Jobs