Bart

Wie ben ik? Waar verlang ik naar? Wie ben jij? Wat heb jij nodig? Dit soort vragen boeien mij. Goede vragen richten de aandacht naar een diepere bron, ze scheppen ruimte waarin een antwoord kan worden ervaren. Dit is wat mij zo boeit aan het trainersvak: de vraag is gesteld, de spanning stijgt, het kwartje valt, een ervaring rijker. Werken met mensen staat centraal in mijn leven. Ik wil mensen inspireren en ondersteunen om nog meer te gaan vertrouwen op ons eigen kunnen, zodat wij op onze plek komen en in onze kracht zijn. Ik wil mensen uitnodigen naar een ruimer perspectief, waardoor we op een vaardige manier kunnen omgaan met de uitdagingen van deze tijd.

Inspiratiebronnen
In 2002 vertrok ik voor vier jaar naar het boeddhistisch-centrum in Frankrijk. Een belangrijke periode voor mijn ontwikkeling. Sinds 2005 bied ik trainingen aan verbindende/geweldloze communicatie voor organisaties en particulieren. Ik ben gecertificeerd trainer door het CNVC. (www.cnvc.org). Verder ben ik opgeleid door Wiebe Veenbaas van Phoenix Opleidingen.

Wat deelnemers zeggen:

”Bart geeft zijn trainingen met volle aanwezigheid en eigenheid. Hij zorgt voor rust en structuur doordat alles tot in de puntjes geregeld is. Bart durft zich ook kwetsbaar opstellen, hij is mét de cursisten en niet boven.”

”Bart schept een veilige, integere werksfeer met ruimte voor eigen inbreng waarbij de principes van verbindend communiceren direct worden toegepast.”

”Ik ben erg enthousiast over de manier waarop Bart traint. Hij legt duidelijk uit, geeft begrijpelijke voorbeelden, er is veel ruimte om te oefenen en te leren van elkaar, hij brengt het allemaal heel toepasbaar en bovendien is hij erg vriendelijk en begripvol. Ik had elke keer zin in de trainingen, en ik werd er blij van.”