Chris

Als trainer, coach, acteur en scenarioschrijver heb ik een dynamische loopbaan die me voortdurend uitdaagt en inspireert. Mijn ontdekkingsreis begon ruim twintig jaar geleden, toen ik besefte dat acteren in een zakelijke setting een geheel andere benadering vereist dan op het podium staan. Hier draait het vooral om het inleven in anderen, om hun blokkades en valkuilen te begrijpen en te ondersteunen.

Het fascinerende aspect van mijn werk is de diversiteit aan situaties waarin ik mag opereren. Elke ontmoeting biedt nieuwe uitdagingen en kansen om op maat gemaakte ondersteuning te bieden, terwijl we allemaal streven naar een gemeenschappelijk doel. Ik beschouw dit als topsport op de vierkante meter, waarbij ik telkens weer mijn vaardigheden aanscherp.

Naast mijn werk als trainingsacteur ben ik ook gepassioneerd geraakt door het trainen van anderen. Met mijn achtergrond in de horeca en ervaring als acteur kan ik een breed scala aan perspectieven bieden om deelnemers te inspireren en te begeleiden bij het ontwikkelen van hun communicatieve vaardigheden. Als coach kan ik nog dieper ingaan op individuele uitdagingen en groeimogelijkheden, waardoor ik mensen kan helpen hun volledige potentieel te benutten.

Een natuurlijke evolutie in mijn carrière was het schrijven van op maat gemaakte scenario’s. Hierin combineer ik mijn creativiteit met de zakelijke behoeften van mijn klanten, waarbij ik thema’s op een luchtige en herkenbare manier in scène zet. Mijn doel is om discussies op gang te brengen en onderwerpen op een boeiende manier te introduceren, waardoor ik bijdraag aan een verrijkende leerervaring voor mijn publiek.

Gedurende mijn loopbaan heb ik een breed scala aan thema’s behandeld, variërend van klantgerichtheid en feedback tot stressmanagement en lichaamstaal. Wat mij drijft, is de mogelijkheid om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en kleine details serieus te nemen. Het grootste genot is om te horen hoe deelnemers na afloop van mijn workshops en trainingen vertellen wat ze hebben geleerd en hoe het hen heeft geholpen. Ik blijf elke dag leren van anderen, en mijn motto blijft onveranderd: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleerd’.