Ester

Ester is trainer, coach en mediator en bovenal verbinder in hart en ziel. Tijdens trainingen weet ze deelnemers op een authentieke manier met elkaar te verbinden, waardoor een sfeer van samenwerking en openheid ontstaat. Haar aanpak gaat verder dan de oppervlakte; ze moedigt deelnemers aan om elkaar te begrijpen en van elkaars verschillen te leren.

Interactief en speels werken is een handelsmerk van Ester. Ze gelooft dat leren het meest effectief is wanneer het plezierig is. Door creatieve en interactieve elementen in haar trainingen te integreren, weet ze deelnemers te betrekken en hun betrokkenheid op een levendige manier te stimuleren.

Esters aanpak is spiegelend met humor, waardoor deelnemers in staat zijn om kritisch naar zichzelf te kijken zonder zich overweldigd te voelen. Haar humoristische benadering verzacht de reflectie, terwijl de spiegel die ze voorhoudt toch stevig is. Dit delicate evenwicht creëert een omgeving waarin groei en zelfontdekking gedijen of het nu gaat om groepstrainingen of 1-op-1 coaching.

Als mediator en coach gaat Ester doelgericht en doordacht te werk vanuit hoofd én hart. Ze pakt niet alleen oppervlakkige symptomen aan, maar legt ook dieperliggende oorzaken bloot, waardoor blijvende resultaten worden geboekt. Warmte, betrokkenheid, daadkracht en toewijding kenmerken haar als mens en professional.