Ilse

Hoi!
Ik ben Ilse.

“Ik heb het leukste vak van de wereld”, zeg ik vaak omdat ook écht zo is!

Inzoomen op obstakels, onduidelijkheden, rafelrandjes en hobbels -of kuilen- is vaak niet waar we bij stil willen staan maar waar wél iets te leren valt.
Dat geldt voor mij als mens en ook als professional omdat daar voor mij precies de sleutel ligt om kwetsbaarheid te tonen, niet alleen met je eigen denken maar ook qua gevoel.

Ik probeer mezelf te laten zien, door wie ik ben maar natuurlijk ook in een rol waarin ik gedrag toon waar jij op ‘aan’ gaat. Vandaar ook dat ik prachtig oefenmateriaal ben als acteur. Ik zeg altijd: je hoeft het niet goed te doen, experimenteer vooral en probeer uit wat werkt voor jou.

Juist ook omdat er veel geschreven is over hoe dingen zouden moeten en daarnaast heb je vast zelf ook een idee hoe iets anders zou kunnen… maar doe ’t maar es… dát is een heel ander verhaal.
Alle systemen in je lijf gaan aan als je iets anders uitprobeert dan dat je al kent van jezelf.
En dat is prachtig werkmateriaal.
Daarom kies ik vaak ook voor een (groep)oefening, om je bewust te maken van jouw eigen systeem of spanning. Want waar het schuurt, is iets te halen!

Mensen omschrijven me als energiek, positief, humoristisch en gemakkelijk om mee te werken. Ik heb een achtergrond als dramatherapeut en een behoorlijke tijd in de (forensische) psychiatrie gewerkt en als coach in de re-integratie en schuldhulpverlening. Sinds 2011 als zzp-er gestart voor allerlei bedrijven, instellingen/ instanties. Op aanvraag coach ik groepen waar het niet zo lekker loopt en ik geef teambuildingstraining. Soms maak ik kortdurende uitstapjes naar onderwijsinstellingen als bv communicatie-docent.