Iris

Ik ben Iris van Geffen, en ik ben actrice. Naast mijn werk in het theater en voor de camera, ben ik ook actief als trainingsacteur.

Als trainingsacteur draait het niet om mij, maar om de ander; ik sta in dienst van het leerdoel van de cursist. Voor mij is training acteren vooral reageren. Ik ben enorm gefascineerd door menselijk gedrag: waarom doen we wat we doen? In trainingen onderzoeken we gedrag door middel van oefengesprekken, en kijken we naar het effect van ons gedrag.

Ik werk graag op een persoonlijke manier. Dat betekent voor mij dat ik ervan houd als het écht ergens over gaat: zwakke plekken, passies, onzekerheden. Het delen van kwetsbaarheden verbindt, en humor helpt daarbij. Dat zijn mijn twee favoriete ingrediënten voor een training.

Sinds 2008 werk ik als trainingsacteur bij diverse bedrijven, zoals ABN AMRO, KPN en BAM. Mijn werkterreinen variëren van de zorg, het onderwijs, de logistiek tot gemeenten.

Ik kom op allerlei verschillende plekken, van de directiekamer tot de werkvloer. Ik ben altijd op zoek naar de mens zonder oordeel, want ik wil zelf ook zonder oordeel zijn. Ik vind het fantastisch werk om te doen!