Jesse

Inmiddels ben ik alweer meer dan 20 jaar werkzaam als trainer & (team) coach.
Met plezier mag ik ook als spiegel van gedrag aan de andere kant van de tafel zitten als rollenspelacteur.

In mijn werk omschrijven mensen en collega’s mij als gedreven, sensitief, scherp, betrokken en enthousiast. Dat herken ik zeker. Mijn doorlopende nieuwsgierigheid,  naar het gedrag van mijzelf en van anderen, maakt dat ik mijzelf altijd de vraag stel en heb gesteld; wat kan ik al en wat kan ik nog leren? En vooral, hoe bereik ik dat dan?

Rond mijn 30e wilde ik graag trainer en coach worden. Dit werd vooral ook aangejaagd door toenmalige collegae en leidinggevende(n). Ik maak namelijk graag en snel contact met mensen en denk iedere dag weer; wat kan ik vandaag weer inzetten om iemand te laten groeien in denken en doen. Ik volgde vele cursussen en trainingen, en bouwde mijn kennis uit met de opleiding persoonsgerichte coaching. Als gelicentieerd DiSC trainer maak veel gebruik van deze kennis over gedrag en (team) dynamieken.

Ik heb een sterke pragmatische kant die heel doelgericht mensen, teams en organisatie helpt en steunt in wat ze willen bereiken. Het is geweldig om een leervraag of zelfs onbekende leerwens of doel te ontdekken bij een deelnemer of klant. Leren is een recht en een iemand iets leren een voorrecht.

Met mensen werken is wel maatwerk vind ik. Ieder individu, team en organisatie verdient en krijgt die aandacht die op dat moment gevraagd wordt of nodig is.
Ik werk daarom ook graag intuïtief in combinatie met een gepaste dosis lef, humor en flair. Ik vergeet echter niet waar ik voor kom. Ik bewaak alle facetten van de opdracht en volg het proces nauwlettend en nauwkeurig. Ik hou er niet van om iets te missen. Dat drijft me iedere dag en iedere keer weer.

Bij GOAL trainingen is een onderdeel van mijn rol relatiebeheer en vormgeving van workshops, trainingen en complete opleidingsprogramma’s en trainingstrajecten.
Ik ben altijd sparringpartner voor mijn collegae en zeker ook voor jou.