Loek

Hoi, ik ben Loek van ’t Westende. Als ondernemer, coach, trainer, creatieveling en praktisch ingesteld persoon ben ik allesbehalve een doorsnee ondernemer. Mijn leven draait om passie, groei en het inspireren van anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik heb mezelf altijd uitgedaagd om te blijven leren en groeien. Door opleidingen te volgen in communicatiewetenschappen, een masteropleiding in organisatiepsychologie, en me te verdiepen in Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), heb ik mijn gereedschapskist gevuld met waardevolle vaardigheden

Net zoals jij geloof ik sterk in de groeikracht van mensen en hun verlangen naar succes op hun eigen unieke manier. Mijn missie is dan ook om anderen te ondersteunen en bewust te maken van hun invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen zich bewust worden van hun potentieel, ze in staat zijn om grote veranderingen teweeg te brengen, niet alleen in hun werk, maar ook in hun leven.

Mijn passie? Het ontwerpen en verzorgen van een breed scala aan trainingen die de kern raken van dienstverlening, klantgerichtheid, verkoop, leiderschap, communicatie, teamontwikkeling en teambuilding. Gedurende de afgelopen 28 jaar heb ik me volledig toegewijd aan het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen die impact hebben, altijd met mijn antenne gericht op de laatste actualiteiten. Ik heb geleerd dat zelfs de kleinste details enorme veranderingen kunnen teweegbrengen binnen organisaties en bij de mensen die er werken. Daarom ben ik altijd op zoek naar de perfecte aanvulling en koester ik wat al goed gaat.

Mijn focus is niet gericht op wat er ontbreekt, maar juist op wat er wel is. Ik geloof sterk in de groeikracht van mensen en hun verlangen naar succes op hun eigen unieke manier. Mijn missie is dan ook om anderen te ondersteunen en bewust te maken van hun invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen zich bewust worden van hun potentieel, ze in staat zijn om grote veranderingen teweeg te brengen, niet alleen in hun werk, maar ook in hun leven.