Milton

Hai, mijn naam is Milton. En, net als ieder ander overigens, neem ik nogal wat rollen aan in mijn leven. Naast vader, partner, vriend en collega zijn, werk ik met heel veel plezier als trainer, (team)coach en trainingsacteur.

Op een maandagochtend in 2010 werd ik wakker met een aanbieding van mijn nieuwe baan in mijn mailbox. Met mijn vuisten in de hoogte en een ‘yes’ roepend, las ik het geheel door. In mijn buik draaide zich iets om en kromp er iets ineen; eindelijk kon ik dit gevoel niet meer negeren. Na een nachtje slapen heb ik ‘nee’ gezegd tegen de baan en de dag daarna ben ik een coachopleiding begonnen. En van daaruit heb ik ook doorgepakt (in een opleiding) in het trainerschap. Inmiddels voel ik me als een vis in het water in deze rollen en werk ik met veel plezier aan de ontwikkeling van anderen (en ook nog altijd van mezelf) op het gebied van communicatie, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Ik vind het een groot voorrecht om bijna dagelijks met nieuwe mensen in contact te komen en met hen te mogen werken. Daarbij sluit ik altijd aan bij de leerwens(en) van de ander(en). En zowel het doel als de weg erheen zijn in mijn ogen ongelooflijk belangrijk. Ik streef er daarin altijd naar te voldoen aan de 3 L’s: Leerzaam, Logisch en Leuk. Een training of sessie is wat mij betreft geslaagd als:

  • die voor de ander leerzaam is;
  • het geleerde voor die ander logisch klinkt en als het logisch is dat het gebruikt/ toegepast gaat worden;
  • het ook leuk mag zijn en er lol gemaakt kan worden.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, te verbinden en met elkaar (samen) te werken, dus heel graag tot dan!