Susannah

Hi! Mijn naam is Susannah El Mecky en sinds 2021 ben ik afgestudeerd aan de toneelschool en werkzaam als acteur.
Ik vind het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij trainingen en een bijdrage te leveren aan mensen hun persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf waar ze werken en wie weet nog op andere plekken.
Anders dan bij film en theater is trainings-acteren helemaal gericht op de ander en heb ik geen ander doel dan een zo veilig en helder mogelijke oefen-gesprekspartner te zijn, zodat andere daarmee geholpen zijn.

Dit doe ik door goed te luisteren en door – hoe kort dan ook – een connectie aan te gaan met de deelnemer, zodat we op ons gemak en met plezier het een en ander samen kunnen uitzoeken.

Het is enorm dankbaar en gevarieerd werk, en zelf blijf ik leren van de verschillende mensen die ik ontmoet!