'Trainingsbureau GOAL trainingen, welkom!' Aangenaam kennis te maken! Fijn dat u meer wilt weten over wie wij zijn!

Team Goaltrainingen 2011GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL trainingen is sinds 1996 actief.  

Trainingsbureau GOAL trainingen 

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsbureau GOAL trainingen biedt u de volgende diensten:

 1. Trainingen
  Directe toepasbaarheid is daarbij steeds een voorwaarde. GOAL trainingen zijn daarom kort, intensief, vaak verrassend en sterk gericht op de praktische toepassing.
 2. Coaching & Troaching
  Een korte reeks gesprekken tussen u en uw persoonlijke coach. Onze coaches helpen u met allerlei vragen; bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven of persoonlijke effectiviteit.
 3. Workshops
  Een verrassingsmenu dat uitdaagt en verleidt tot leren. Leuke en leerzame workshops die steeds werkt vanuit situaties uit de eigen praktijk.
 4. Belevend leren
  Evenementen voor grote groepen. waarbij beleven, ontmoeten en leren samenkomen in een verrassend concept!

Onze visie ‘leren door ervaren’ vindt u ook terug in al onze trainingen, workshops en onze maatwerk training-events.

Samenwerken met trainingsbureau GOAL trainingen betekent samenwerken met een professionele partner; klein genoeg voor flexibiliteit en al onze aandacht, groot genoeg om ook grote trainingsevents en trajecten met expertise en kwaliteit tot een succes te maken. Probeer ons, en u zult die kwaliteiten ervaren die ons doen onderscheidden van andere trainingsbureaus.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.