MISSI & VISIE

Onze Missie

GOAL staat voor een duidelijk doel hebben, samen met onze opdrachtgevers willen scoren, en dat bereiken met veel enthousiasme en passie voor ons vak. We willen onze deelnemers graag laten ontdekken, ervaren en groeien in hun competenties! Onze slogan is dan ook: Xplore, Xperience, Xcelerate.

Deze missie vervullen wij door u te bedienen met verschillende trainingsprogramma’s, individuele coaching, workshops en belevingsdagen.

Leren door te doen!

Wil jij ook een trainingsevent organiseren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Onze Visie

Onze visie daarbij is ‘Leren door te doen‘. Theorie is daarbij ondergeschikt aan oefenen en feedback. Leidraad bij onze dienstverlening is dat de deelnemer in de dagelijkse praktijk direct profijt moet hebben van de gepleegde opleidingsinspanningen.

Uw rendement is onze zorg. Professionele trainers/adviseurs, onderzoek en productontwikkeling spelen hierin een belangrijke rol. GOAL trainingen investeert in haar trainers/adviseurs en in kennis. Continue informatie- en kennisoverdracht zorgen ervoor dat we een hoog professioneel niveau kunnen garanderen voor onze diensten.

Tijdens onze trainingen zult u als cursist nieuwe werkvormen ervaren die uw ‘leeropbrengst’ verbeteren. De inzet van acteurs is daar een goed voorbeeld van. De kwaliteit van onze producten en diensten, houden wij op peil in teams die zich verdiepen in een bepaald expertisegebied.

Zo is GOAL trainingen zelf, net als u, voortdurend aan het veranderen om haar dienstverlening te verbeteren.