Basics & Trends

Basics & Trends is een groothandel in bloemisterij- en decoratieartikelen met als voornaamste klant de bloemist winkelier. Deze vinden bij Basics & Trends niet alleen de artikelen die zij dagelijks nodig hebben voor hun winkel, maar ook een uitgebreide en uitgekiende collectie van seizoensmatige producten.

Norbert Albers is als Business Unit Manager bij opzet, voorbereiding en uitvoering van de verkooptraining nauw betrokken geweest en houdt door mysteryshoppers nog altijd de training actueel. 

Hij geeft ons het volgende terug over het verkooptraining traject: "GOAL trainingen heeft voor ons een verkooptraining op maat gemaakt. Je zou zeggen "Een verkooptraining is toch een verkooptraining?" Dat is juist, maar bij Basics & Trends komen klanten bijna dagelijks over de vloer, ze weten bij wijze van spreken wat er op 's avonds op tafel staat.

GOAL trainingen heeft de verkooptraining afgesteld op die situatie. Er is in de verkooptraining geoefend met  voorbeelden uit onze praktijk. Een belangrijk aspect in deze verkooptraining was telkens weer te kunnen inspelen op dat kansen voor de Bloemist met ons assortiment. Kortom; mee denken en soms een beetje voor de bloemist te denken....

GOAL trainingen heeft deze verkooptraining op een zeer laagdrempelige manier gedaan, in een zeer korte tijd waren alle deelnemers enthousiast over de aanpak in de verkooptraining.

Het resultaat van de verkooptraining is nog dagelijks merkbaar. We blijven door mysteryshoppers van GOAL trainingen scherp, en zijn nog steeds actief met de stof bezig. Mysteryshoppers rapporten worden steeds in het verkoopoverleg besproken, voor ons werkte de verkooptraining top!"

GOAL trainingen heeft deze verkooptraining op een zeer laagdrempelige manier gedaan, in zeer korte tijd waren alle deelnemers enthousiast!

Norbert Albers Business Unit Manager