Bel Company

GOAL trainingen verzorgt voor BelCompany de verkooptrainingen voor de winkelmedewerkers en managementtrainingen voor de filiaalleiding. Manager van BelCompany is Ronnie Zuiddam. Hij geeft graag zijn ervaringen met GOAL trainingen terug: "BelCompany School is binnen BelCompany de afdeling die alle trainingen en opleidingen organiseert. Dit loopt uiteen van een eenvoudige verkooptraining tot en met een uitgebreide management training.

Voor onze assistent filiaalmanagers hebben wij een uitgebreid “Assistent Management Program” ontwikkeld. Twee onderdelen ,namelijk “Verkopen voor gevorderde” en “Coachen en Leidinggeven” worden door GOAL trainingen gegeven.

Onze assistent filiaalmanagers krijgen tijdens de training “Verkopen voor gevorderde” niet alleen de juiste verkoopvaardigheden mee, maar zij leren ook om de wensen van de klant te koppelen aan al onze producten en diensten. Dit is bij BelCompany, een retailbedrijf in hart en nieren, van zeer groot belang. Daarnaast weet de trainer, samen met de trainingsacteurs, onze assistent filiaalmanagers nieuwe inzichten te geven en ze uit te dagen om onze klanten goed te verstaan wat zeker aansluit bij onze slogan “BelCompany, verstaat je als geen ander”.

Tijdens de training “Coachen en Leidinggeven” geeft GOAL trainingen onze assistent filiaalmanagers de juiste vaardigheden mee voor hun eerste stappen als leidinggevende.

Samenwerken met de trainer van GOAL trainingen is voor ons een genot. Zijn trainingsvaardigheden, vakkennis, enthousiasme en humor zorgen voor een goede werksfeer. Dit uit zich niet alleen goede resultaten, maar ook in de reacties van de deelnemers.

Samenwerken met GOAL trainingen is voor ons een genot!

Ronnie Zuidam Manager Opleidingen BelCompan