Cordares

In het kader van het businessplan 2010 had de processpecialisten van Cordares zich als team een aantal doelstellingen gesteld die zij via een aantal workshops meer inhoud wilde geven. Het ging daarbij dan met name om de competenties communicatiesamenwerken, betrokkenheid en humor . 

Aan het woord is Rianda Bals-Icke, processpecialist bij Cordares: "We hebben onze wensen besproken met GOAL trainingen en hebben samen een geweldige dag georganiseerd. Het hoogtepunt van de dag was dat we zelf een film hebben gemaakt waarbij iedereen zijn/haar eigen rol had (producer, geluidsman, runner etc.).  Doel van deze film was om alles wat we in de ochtend hadden besproken en geleerd ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Het resultaat hebben we mee gekregen en hebben we kunnen tonen aan het management.

De samenwerking met GOAL trainingen is prima verlopen en de dag was tot in de puntjes verzorgd. Het is een dag waar we met veel plezier op terug kijken en waar we ook zeker wat van geleerd hebben. We hebben overigens de gemaakte film bij ons op intranet gezet en we krijgen een hoop leuke reacties."

De samenwerking met GOAL trainingen is prima verlopen en de dag was tot in de puntjes verzorgd. We hebben overigens de gemaakte film bij ons op intranet gezet en we krijgen een hoop leuke reacties.

Rianda Bals-Icke Processpecialist Cordares