De Alliantie

De Alliantie Amsterdam is een ontwikkelende woningcorporatie met bijna 60.000 woningen in de noordvleugel van de Randstad. De Alliantie zorgt voor betaalbare en goede woonruimte in vitale wijken. Namens de Alliantie geeft Maartje Brans het volgende terug over de belevingsdag 'houding, drive en gedrag' waar we een grote groep Alliantiemedewerkers ontvingen.

"Voor de Alliantie Amsterdam heeft GOAL trainingen een dag georganiseerd in het kader van 'houding, drive en gedrag'. Hoewel wij het verzoek op korte termijn deden bij GOAL trainingen waren zij erg flexibel en was er van alles mogelijk. GOAL trainingen heeft goed meegedacht met mogelijkheden om deze dag zoveel mogelijk passend bij onze eigen wensen in te vullen. Hierbij waren de ervaringen die GOAL trainingen al had opgedaan erg waardevol.

Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen de dag af te trappen met een theatervoorstelling op maat. De scriptschrijver heeft met input van een aantal leidinggevenden en medewerkers onze organisatie ontzettend treffend neer weten te zetten. Vervolgens hebben al onze ruim 200 medewerkers op de dag zelf drie workshops gevolgd. FeedbackVerbindend communicerenSamenwerking. Met name de workshop in het kader van feedback geven wordt nog vaak aangehaald binnen de Alliantie. De buitenworkshop, over samenwerking, zorgde naast veel leuke momenten voor een wat losser leermoment gedurende de intensieve dag.

De regisseur van de dag en de aanwezige runners namen tevens een groot deel van de organisatie op de dag zelf ons uit handen (ontzorgen) waardoor daadwerkelijk alle medewerkers konden deelnemen aan de workshops. GOAL trainingen voelt zich dan ook niet alleen verantwoordelijk voor een inhoudelijk programma, maar zorgt er tevens voor dat de gehele dag probleemloos verloopt door direct contact met de accomodatie en door de avond van te voren al aanwezig te zijn." 

Van de Alliantie Almere kregen wij het vertrouwen een inspiratiedag te organiseren. Berna de Jong, Senior HRM manager bij De Alliantie gaf er het volgende over terug: "Op aanbeveling van een collega die ook met GOAL trainingen gewerkt heeft, hebben wij voor onze jaarlijkse inspiratiedag ook gekozen voor GOAL. GOAL trainingen heeft de verwachtingen als bureau meer dan waargemaakt. Professioneel en met precisie werd de dag voorbereid en begeleid. Het was een druk, afwisselend programma met diverse workshops rondom eigen talenten, samenwerking en communicatie. Toch werd de dag door geen van de medewerkers als 'vol' ervaren. De goede opbouw van de dag met voldoende pauzes en de ervaren en kundige trainers die bovenal plezier uitstralen in wat ze doen droegen hier zeker aan bij.Of zoals één van de medewerkers de dag omschreef: ' een geoliede machine'. En inderdaad, in alle contacten met GOAL trainingen, is GOAL punctueel, meedenkend en uiterst klantgericht. Dank jullie wel voor een fantastische dag!

GOAL trainingen voelt zich dan ook niet alleen verantwoordelijk voor een inhoudelijk programma, maar zorgt er tevens voor dat de gehele dag probleemloos verloopt!

Maartje Brans Directiesecretaris