Enexis

Enexis beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Enexis brengt stroom en gas bij de mensen thuis en in hun bedrijf. Enexis onderhoudt en vernieuwt stroomkabels en gasleidingen en innovert doorlopend voor duurzamere energie. Enexis zorgt voor onderhoud en legt nieuwe verbindingen aan als dat nodig is.

Voor het Management van Kleinverbruik, verzorgde GOAL trainingen de teamdag d.m.v. een “Filmproductiespel”. Hierbij ging het vooral om communicatie en samenwerken. Een ieder leverde zijn/ haar bijdrage aan de film door een rol op zich te nemen (regisseur, geluidsman, producer enz.).

Anja Kuipers, Management Assistente bij Enexis gaf ons terug: "Het is een geweldige dag geworden met als eindproduct een fantastische film, die ondanks het slechte weer vooral dankzij de deskundige mensen van GOAL trainingen tot een groot succes is gebracht. We kunnen dan ook met veel plezier op deze dag terugkijken en hebben ons doel (met de nodige humor) zeker bereikt door de perfecte inzet van de enthousiaste mensen van GOAL trainingen".

Een geweldige dag waarin het vooral ging om communicatie en samenwerken!

Anja Kuipers Management Assistente