Gemeente Woerden

De Gemeente Woerden organiseerde al enkele malen een workshop Feedback geven en ontvangen.  GOAL bracht onlangs deze workshop met de ludieke naam "Zal ik jou eens wat zeggen?" voor het team van het gemeente secretariaat. Renske Veenstra, office-manager van dit team was erg enthousiast over het resultaat:

"Mijn naam is Renske Veenstra, ik ben officemanager van het bestuurs- en directiesecretariaat van de Gemeente Woerden.

We hebben als team een training Feedback gehad van GOAL trainingen. Het was weliswaar een training van slechts enkele uren maar ik vond het voor ons kleine team heel nuttig.

We kregen handvatten en tips voor het geven van feedback op díe wijze, dat het voor de ontvanger ook mogelijk is om lastig nieuws goed te ontvangen.

Binnen een klein team is het soms moeilijk om feedback te geven. Want die ene collega kom we wel steeds tegen! Daarom is het zo goed dat je feedback zorgvuldig voorbereidt en om bij je gevoel te blijven, want dan alleen wordt er iets gedaan met je feedback. Ook is duidelijk geworden dat feedback niet hetzelfde is als kritiek. Feedback zegt iets over degene die het geeft.

De cursus verliep in een prettige open sfeer. De contacten met GOAL trainingen voorafgaand aan de cursus vond ik ook goed; de cursus werd goed op de wensen afgestemd. Zeker aan te raden!"

Slechts enkele uren maar voor ons team heel nuttig!

Renske Veenstra Officemanager bestuurs- en directiesecre