HIER Mode

Een boeiende training 'Klantgericht verkopen in de winkel' voor de winkelmedewerkers van HIER Mode. Leerzaam en Leuk!  Dit, en het volgende, zegt Yvonne De Vries-Dekter van HIER Mode.

Onze ervaring met GOAL trainingen is erg positief. Vooral het enthousiasme en de passie voor het vak, wat de trainer ons liet zien tijdens onze 1e kennismaking met GOAL,  trok ons over de streep met GOAL in zee te gaan voor een intensief trainingstraject voor zo’n 85 medewerkers (18 mode filialen), verdeeld over 7 groepen.

GOAL heeft actief een bijdrage gehad in onze voorbereiding op de training en de kick-off. Het veelvuldige contact met Lilian verliep prettig en gesmeerd. Ook zij dacht actief mee met het maken van de planning en de inhoud van de kick-off en de training. Verder waren de zaken administratief gezien prima voor elkaar.

Wij vonden het erg prettig om met de trainer die bij het het voortraject betrokken was ook de uitvoering te hebben gedaan die hij samen deed met een collega. Gesprekken met beide trainers hebben we als inspirerend ervaren.

Onze medewerkers vonden de training leerzaam en leuk. Ze werden uitgedaagd het verkopen op andere manier te doen als dat ze gewend waren. Dit was en is nog niet altijd makkelijk!

De 21-Dagen-Uitdaging is een perfect middel om de training levendig te houden tussen de trainingsbijeenkomsten door. De training is een goed begin geweest van het inslaan van een nieuwe weg wat klantbenadering en verkopen betreft.

GOAL trainingen is prima in staat gebleken grote trainingstrajecten aan te kunnen zonder dat dit af doet aan het persoonlijke contact en de kwaliteit." 

Leuk en leerzaam! Onze ervaring met GOAL trainingen is erg positief!

Yvonne De Vries-Dekter Personeelszaken