Jac Hensen

Jac Hensen

Jac Hensen, al generaties lang een bekend begrip in midden- en oost-Nederland, staat voor kwaliteit in pakken, casual mode en jeans. Dit tegen de scherpste prijzen en persoonlijke aandacht. Om dit laatste te optimaliseren verzorgt GOAL trainingen cursussen voor verkoopmedewerkers en floormanagers.

Angélique van den Burg, personeelmanager van Jac Hensen Mode, toont zich altijd uiterst betrokken bij zowel voorbereiding als uitvoering van de trajecten, en geeft hier graag zijn visie op de samenwerking: "Sinds enige tijd werken wij als retailorganisatie voor mannenmode tot onze grote tevredenheid samen met GOAL trainingen.

Wij zetten ons er op allerlei terreinen voor in om vernieuwend en onderscheidend te blijven in onze branche, waarbij GOAL trainingen ons goede diensten bewijst op het vlak van training en mysteryshopping. De uitgebreide retail-ervaring die de trainer in zijn trainingen kan leggen, geeft op alle niveaus van de organisatie input om verder te bouwen aan onze professionaliteit. Het enthousiasme voor de retailbranche is aanstekelijk en de trainer weet steeds goed over te brengen dat deze branche dynamisch en uitdagend is.

Door de combinatie te maken tussen verschillende trainingen (zowel op het niveau van de verkoopmedewerkers als op leidinggevend niveau) en daarnaast ook de mysteryshopping door GOAL te laten uitvoeren, ontstaat er een duidelijke synergie.

De mystery shopping verslagen leveren informatie op die de trainer kan verwerken in de trainingen. Doordat GOAL trainingen goed op de hoogte is van hetgeen er speelt binnen onze organisatie, kunnen we erop vertrouwen dat de gehele samenwerking passend maatwerk is."

Het enthousiasme van de trainer voor de retailbranche is aanstekelijk!

Angélique van den Burg Personeelsmanager Jac Hensen