Lamb Weston & Meijer

Lamb Weston & Meijer produceert dagelijks hoogwaardige diepgevroren aardappelproducten. In Europa staan daarvoor productiebedrijven in Kruiningen, Bergen op Zoom, Oosterbierum en Wisbec UK.

Sinds 2000 werkt Lamb Weston & Meijer samen met de trainers van GOAL trainingen. In de afgelopen tijd hebben we een prima samenwerking en een goede relatie opgebouwd. We hebben in Goal trainingen een partner gevonden die onze behoefte aan opleidingen op diverse vlakken naar volle tevredenheid voorziet.

Zo verzorgt GOAL al jaren onze Middle-Management training voor onze (aankomend) leidinggevenden in onze fabrieken en het hoofdkantoor. De opleiding is in overleg met de trainers van Goal trainingen op maat gemaakt en helemaal op de wensen van ons bedrijf en de deelnemers afgestemd. Het resultaat is een praktische opleiding waarin alle basiskennis die een leidinggevende bij ons bedrijf moet hebben, in 16 lessen wordt behandeld.

De deelnemers en het management van Lamb Weston & Meijer zijn enthousiast over de wijze waarop wordt getraind en manier waarop theorie aan de dagelijkse praktijk wordt gekoppeld. Inmiddels hebben in de loop van de tijd ruim 120 mensen deze training gevolgd en is een essentieel onderdeel van de loopbaantrajecten voor onze leidinggevenden.

Hiernaast wordt GOAL trainingen ingezet voor individuele coachingstrajecten, korte ‘bijscholingstrainingen’ in het voeren van o.a. beoordelingsgesprekken en praktijkgerichte workshops. Ik kan stellen dat GOAL trainingen in de loop van de jaren een van onze huisleveranciers is geworden van opleiding en training op het gebied van managementtraining en individuele coaching.