Lippe Wonen

Lippe Wonen - met zeven vestigingen de grootste specialist op gebied van complete woonstoffering in Noord-Nederland. Lippe Wonen benaderde GOAL trainingen voor een bedrijfsscan. Door middel van mystery shoppers werd de klantbeleving in kaart gebracht.

Marco Dijkstra, commercieel manager bij Lippe Wonen, verwoordde zijn ervaring met GOAL trainingen als volgt: "Ons eerste contact met GOAL trainingen was direct goed. We zaten snel op één lijn, omdat ze direct aanvoelden wat we wilden doen en bereiken. Vervolgens kwam er een op maat gemaakt voorstel waarin wij ons prima konden vinden. Na de eerste bezoeken van onze winkels kregen we per winkel een helder en duidelijk rapport waarmee we goed uit de voeten kunnen.

We hebben totaal drie rondes van zeven bezoeken gehad en telkens was er tussen GOAL trainingen en ons een goede communicatie over de voortgang. We hebben een goed werkbaar eindverslag gekregen. Een verslag die als rode draad voor 2011 gebruikt gaat worden in onze winkels. De verwachtingen die er waren van GOAL trainingen, hebben ze meer dan waar gemaakt." Meer informatie over Lippe Wonen vindt u op www.lippewonen.nl

De verwachtingen die er waren van GOAL trainingen, hebben ze meer dan waar gemaakt!

Marco Dijkstra Commercieel Manager
Trainingen gegeven