Restaurant Long Island

Restaurant Long Island

Als het gaat over trainingen in de Horeca, is de horeca eerder geneigd de witte brigade te trainen, dan in trainingen te investeren voor de zwarte brigade. Zoniet Restaurant Long Island in Hoofddorp. Na een succevolle opening wilde zij het restaurantkader trainen om te komen tot een hechter teambetere communicatie en samenwerking. Namens de directie verwoorde Tamara Schaafsma de bevindingen van de training: 

"We vinden het leuk dat onze ervaring met GOAL trainingen op jullie web site komt te staan. Het duurde even omdat ik persoonlijk van de medewerkers wilde horen hoe zij het ervaren hebben. Ze waren allemaal positief , vonden het leerzaam en zijn blij dat zij als groep handvatten hebben gekregen om onderling beter te communiceren en dat zij weer weten waar ze voor staan. De trainer vonden ze onderhoudend en eerlijk en ze willen graag nogmaals een workshop om zich te verdiepen in wat is aangeboden."

Ze waren allemaal positief , en zijn blij dat zij als groep handvatten hebben gekregen om onderling beter te communiceren!

Tamara Schaafsma Namens de directie