Mediapartners

GOAL trainingen heeft voor een groep medewerkers van MediaPartners Group een meerdaagse training incasseringsvermogen op maat verzorgd. Aan het woord is Paula Schunselaar, HR Manager van MediaPartners Group.

"In tegenstelling tot een aantal andere, grotere opleidingsorganisaties wist GOAL trainingen precies onze vraagstelling te vertalen naar een praktische training. Geen uit de kast getrokken vaardigheidstraining, maar echt een training op maat waarbij goed geluisterd is naar onze wensen. 

Wat ik ook erg prettig vond is dat we tijdens het traject de inhoud van de training nog enigzins konden bijstellen i.v.m. een andere samenstelling van de groep cursisten. Door goed overleg met trainer en de 1e telefonische intake is meer dan voldaan aan de verwachtingen van MediaPartners Group. Bij een volgende trainingsvraag zal ik zeker GOAL trainingen weer inschakelen!"

In tegenstelling tot een aantal andere, grotere opleidingsorganisaties wist GOAL trainingen precies onze vraagstelling te vertalen naar een praktische training!

Paula Schunselaa HR Manager, MediaPartners Group