Rivierduinen

Rivierduinen

Rivierduinen heeft verschillende centra voor geestelijke gezondheidszorg. Al deze centra bieden de zorg die het best past bij de situatie van de cliënt Vanuit zes regionale centra biedt Rivierduinen geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen en ouderen. Voor zorg aan kinderen en jeugd zijn er verschillende vestigingen. Ook heeft Rivierduinen vijf specialistische centra.

GOAL trainingen verzorgd sinds enkele jaren regelmatig trainingen en workshops voor Rivierduinen. Jos Beerstecher, P&O Adviseur bij Rivierduinen schrijft ons het volgende over zijn ervaring met GOAL trainingen:" GOAL trainingen heb ik leren kennen tijdens een vervanging van een collega in een ander centrum dan het mijne. Bij één van de trainingsdagen was ik aanwezig. Ik heb toen genoten van de wijze waarop de trainer met zijn enthousiasme en professionaliteit het groepsproces op gang bracht en hield.

Het werken met een acteur heeft ook absoluut een meerwaarde. Medewerkers kunnen hun input leveren en op basis daarvan worden de werksituaties nagespeeld. Al gauw is vergeten dat er sprake is van een rollenspel en zit men er middenin. Toen binnen mijn eigen bedrijfsonderdeel de behoefte aan een training klantgerichtheid naar voren kwam, dacht ik dan ook direct aan GOAL trainingen.

Ondertussen zijn er 2 trainingen gegeven en de deelnemers zijn onverdeeld enthousiast en willen het geleerde direct in de praktijk toepassen. De wijze van benaderen door en meedenken van de medewerkers van GOAL ervaar ik als prettig. Zij maken waar wat zij verkopen, mijn complimenten.

De wijze van benaderen door en meedenken van de medewerkers van GOAL ervaar ik als prettig. GOAL trainingen maakt waar wat zij verkopen, mijn complimenten.

Jos Beerstecher P&O Adviseur
Trainingen gegeven