Stichting Zorgpalet

Trainingen in de zorg. Zorginstelling Stichting Zorgpalet te Hoogeveen gaat voor 2012 inzetten op beleving in de zorg. Klantgerichtheid in de zorg wordt een belangrijk thema de komende jaren.

GOAL trainingen ontwikkelde een opleidingstraject om dit verbetertraject te ondersteunen.  Uit maar liefst 22 aansprekende titels kunnen de medewerkers inschrijven op ééndaagse trainingen. Om al direct een boost te geven werd een kick-off georganiseerd. En met succes! Bijna 700 medewerkers van Zorgpalet bezochten het trainings-event "Zorg met Beleving" dat plaatsvond in een 'circustent' atmosfeer in Hoogeveen. 

Stichting Zorgpalet 1

Als voorgerecht op het programma stond een musical. Enkele deelnemers herkende bekende musicalsterren tussen de artiesten die de deelnemers wisten te raken met het spel en de liedjes. Daarna was er een workshopplein waar uit maar liefst 10 workshops keuze kon worden gemaakt. Zo konden de deelnemers 'voorproeven' en makkelijker een keuze maken voor een opvolgingstraining. De workshops waren ludiek, interactief en bovenal leuk. Tussen de workshop was er theater dat menigeen aan het denken zette. 

Stichting Zorgpalet 2

Als toetje op deze uitbundige trainingsdag was de circuspiste het toneel voor een aantal deelnemers die hun kunnen lieten zien, opgedaan in één van de workshops. Tango, jongleren, aikido, fotografie, film, schilderen, acrobatiek en magie was er te zien in het pistezaagsel.

Belinda Kramer, directeur van Zorgpalet stuurde de volgende ochtend enthousiast een email: "Wij zijn nog aan het nagenieten! Erg enthousiaste mensen tegengekomen vanmorgen. Meteen een andere (open) sfeer. Ook nog extra complimenten aan jullie voor de organisatie, die liep ook top/strak. Het kost wat maar dat levert ook wat op, was het algemeen idee!

Daarnaast was natuurlijk het programma geweldig, de musical, de workshops, het theater. Ik word al aangesproken of we snel met de volgende ronde kunnen beginnen, terwijl eerder werd gezegd, maar even wachten. Nogmaals veel dank!"

Wij zijn nog aan het nagenieten! Erg enthousiaste mensen tegengekomen vanmorgen. Meteen een andere (open) sfeer!

Belinda Kramer Directeur Zorgpalet