VOSTA LMG

VOSTA LMG is een toonaangevend contracting en ingenieursbedrijf dat wereldwijd diensverlening levert aan de baggerindustrie. VOSTA LMG heeft negen kantoren. Eén in Amsterdam-Nederland, twee in Duitsland, Lübeck en Hamburg, twee in China, één in de Verenigde Staten, één in India, één in Dubai, en één in Singapore. De kantoren in Amsterdam en Hamburg zijn zowel de hoofdkantoren van VOSTA LMG.

VOSTA LMG constateerde dat de verschillende culturen soms een goede samenwerking in de weg stond. GOAL trainingen / Human Dimensions werd gevraagd om de medewerkers bewust te maken van de culture dynamics van VOSTA LMG, de valkuilen te laten ervaren en de medewerkers helpen om stappen te zetten de culturele verschillen om te zetten in voordelen voor de organisatie. 

De heer Dietze, GDA van Vosta LMG over de workshop;"Card game was revealing! It showed me how we take our expectations with us when dealing with orhers where other expectations are valid!

De heer Rikker van Berk, COO van VOSTA LMG vult aan:"Een goede introductie om 'awereness of cultural dynamics' te verkrijgen. Hier gaan we meer aandacht aan besteden!"

Game was revealing!

Rudolf Dietze Shareholder VOSTA LMG